Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred scijentološkom crkvom

Ubio muškaraca naoružanog s dva mača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je mahao s dva samurajska mača ubijen je jučer ispred zgrade scijentologije u Hollywoodu, priopćila je losanđeleska policija.

Neidentificirani muškarac prišao je trojici zaštitara oko podneva na parkiralištu scijentološkog centra, rekao je zamjenik šefa policije Terry S. Hara, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UŽAS u SAD-u Jedan od osnivača Androida pronađen izboden na ulici: Poznati stravični detalji njegovih posljednjih minuta života Ilustracija Opasna zemlja Pronađeno tijelo nestalog novinara: Ubijen tupim predmetom u glavu, poznato o čemu je zadnje pisao

Bio je dovoljno blizu da ih ozlijedi kada ga je zaštitar upucao. Detektivi su ispitali zaštitara kako bi otkrili motiv čovjeka s mačem i otkrili je li pucnjava bila opravdana.

Snimka nadzorne kamere pokazala je kako muškarac dolazi na parkiralište centra scijentologije u crvenom kabrioletu te prilazi zaštitarima s mačevima u rukama.

'Dokaz je veoma jasan. Zaštitari su se branili', rekao je Hara. Detektiv Wendi Berndt rekao je Los Angeles Timesu kako je muškarac bio povezan s crkvom prije nekoliko godina. Scijetološka crkva nije komentirala ovaj događaj.

'Postoji veza, ali nije poznato do koje mjere', rekao je Bernadt. Scijentološku crkvu utemeljio je 1945. godine pisac znanstvene fantastike L. Ron Hubbard. Ima 10 milijuna članova diljem svijeta, a najpoznatiji su Tom Cruise i John Travolta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene