Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozija u dnevnoj sobi

Ubio ga televizor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer oko 6, 30 sati eksplodirao je televizor u beogradskom stanu 42-godišnjeg F.V. nakon kojeg je buknuo požar. Vatrogasci i plicija nakon gašenja požara pronašli su karbonizirano tijelo nesretnog F.V.

Nitko od stanara zgrade nije znao da je u stanu F.V. izbila vatra sve dok kum nesretno stradalog nije ušao u zgradu. Odmah je osjetio miris paljevine i razvalio vrata stana. 'Kada je provalio unutra, stan je bio pun dima, piše Press. U dnevnoj sobi zatekao je uništen televizor spaljeno tijelo koje se nalazilo u fotelji ispred televizora. Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć, no F.V. nije bilo spasa. Liječnici su samo potvrdili smrt', ispričao je susjed. 

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

Onesvijestio se od siline eksplozije

Po prvim informacijama F.V. je sjedio u fotelji i gledao televiziju kada je u jednom trenutku televizijski prijaminik, od kojeg je V.F. bio udaljen svega metar, eksplodirao.'Pretpostavlja se da se F.V. onesvijestio od siline eksplozije, a zatim je njegovo tijelo izgorjelo uz požaru. Još se ne zna je li zadobio ozljede prilikom eksplozije. Istražit ćemo zbog čega se dogodila eksplozija i koliko je bio star televizor', rekao je Pressov izvor blizak istrazi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene