Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jučer oko 6, 30 sati eksplodirao je televizor u beogradskom stanu 42-godišnjeg F.V. nakon kojeg je buknuo požar. Vatrogasci i plicija nakon gašenja požara pronašli su karbonizirano tijelo nesretnog F.V.


Nitko od stanara zgrade nije znao da je u stanu F.V. izbila vatra sve dok kum nesretno stradalog nije ušao u zgradu. Odmah je osjetio miris paljevine i razvalio vrata stana. 'Kada je provalio unutra, stan je bio pun dima, piše Press. U dnevnoj sobi zatekao je uništen televizor spaljeno tijelo koje se nalazilo u fotelji ispred televizora. Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć, no F.V. nije bilo spasa. Liječnici su samo potvrdili smrt', ispričao je susjed. 

Onesvijestio se od siline eksplozije

Vezani članci Teretni brod, ilustracija Drama u Arapskom moru: Izraelski teretni brod pogodila iranska raketa Policija, ilustracija Eksplozija i požar kamina u obiteljskoj kući u Zagrebu: Jedna osoba hitno prevezena u bolnicu

Po prvim informacijama F.V. je sjedio u fotelji i gledao televiziju kada je u jednom trenutku televizijski prijaminik, od kojeg je V.F. bio udaljen svega metar, eksplodirao.'Pretpostavlja se da se F.V. onesvijestio od siline eksplozije, a zatim je njegovo tijelo izgorjelo uz požaru. Još se ne zna je li zadobio ozljede prilikom eksplozije. Istražit ćemo zbog čega se dogodila eksplozija i koliko je bio star televizor', rekao je Pressov izvor blizak istrazi.