Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Indiji

Ubila 7 članova vlastite obitelji zbog nesretne ljubavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetnaestogodišnja Indijka iz sjeverne države Harijane ubila je sedam članova svoje obitelji, među kojima i roditelje, zbog nesretne ljubavi, javili su mediji u nedjelju.

Uhićena je u subotu zajedno s 'dečkom' u jednome selu blizu grada Rohtaka, oko 90 km sjeverozapadno od New Delhija, izvijestio je NDTV. Tijela sedam žrtava pronađena su u utorak ujutro u obiteljskoj kući. Dužnosnik lokalne policija za agenciju PTI je izjavio kako je mladić nabavio otrov koji je djevojka pomiješala s hranom te je potom servirala članovima obitelji. Dok su još bili u nesvijesti, pozvala je dečka, pa su ih zajedno zadavili. Riječ je o njezinim roditeljima, baki, bratu i troje nećaka.

Pročitajte i ovo Elitne svadbe u Dubrovniku - 1 Troše se na stotine tisuća eura Kako su vjenčanja za strance postala ozbiljan biznis: Jedan grad je posebno interesantan, a mladenci traže nekoliko stvari Ilustracija Traže idealan par Mladim Japancima sve je teže pronaći ljubav, pa to za njih rade njihovi roditelji: Na sastanke nose profesionalne fotografije i upitnike

Policija je izvijestila kako je djevojka počinila višestruki zločin strahujući da joj obitelj nikad neće dopustiti da se vjenča za svog dragoga, jer su pripadali istome klanu. U ruralnoj Harijani još uvijek nisu dopuštena vjenčanja među članovima istoga klana. Seosko vijeće oštro se protivi takvim vezama. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene