Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Devetnaestogodišnja Indijka iz sjeverne države Harijane ubila je sedam članova svoje obitelji, među kojima i roditelje, zbog nesretne ljubavi, javili su mediji u nedjelju.


Uhićena je u subotu zajedno s 'dečkom' u jednome selu blizu grada Rohtaka, oko 90 km sjeverozapadno od New Delhija, izvijestio je NDTV. Tijela sedam žrtava pronađena su u utorak ujutro u obiteljskoj kući. Dužnosnik lokalne policija za agenciju PTI je izjavio kako je mladić nabavio otrov koji je djevojka pomiješala s hranom te je potom servirala članovima obitelji. Dok su još bili u nesvijesti, pozvala je dečka, pa su ih zajedno zadavili. Riječ je o njezinim roditeljima, baki, bratu i troje nećaka.

Vezani članci Djeca u vrtiću, ilustracija Međunarodni dan djeteta, a za njihova prava bore se mnoge udruge koje ističu: Pred društvom je još puno posla Provjereno: Violinist i Melani - 15 Priča o jednom posebnom violinistu i prekrasnoj Melani: "Ljubav je to, da. Djela, bez toga nema ništa"

Policija je izvijestila kako je djevojka počinila višestruki zločin strahujući da joj obitelj nikad neće dopustiti da se vjenča za svog dragoga, jer su pripadali istome klanu. U ruralnoj Harijani još uvijek nisu dopuštena vjenčanja među članovima istoga klana. Seosko vijeće oštro se protivi takvim vezama. (Hina)