Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U zračnoj luci iscurila toksična supstanca, troje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci i pripadnici službe za djelovanje u izvanrednim situacijama u izraelskoj međunarodnoj zračnoj luci Ben-Gurion morali su intervenirati nakon dojave da se tijekom ukrcaja u zrakoplov tvrtke Czech Airlines izlila toksična supstanca, pri čemu su tri osobe ozlijeđene.

Ravnatelj službe na Ben-Gurionu, Zeev Sarig rekao je da je riječ o tekućini koji se stavlja u umjetno gnojivo, a bilo je namijenjeno primatelju u Češkoj.

Pročitajte i ovo Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura" Slika nije dostupna Mjere predostrožnosti Amsterdam: Zračna luka evakuirana zbog bombe iz II. svjetskog rata

"Jedan od nosača osjetio je oštar miris te je primijenio odgovarajuće korake, kakvi se obično poduzimaju u ovakvim situacijama", rekao je Saris za Izraelski vojni radio. "Odmah smo otkrili što i odakle curi i nismo željeli riskirati."

Glasnogovornik izraelske policije kazao je kako se, unatoč tomu, promet u zračnoj luci Ben Gurion odvija prema uobičajenom redu letenja. Curenje toksične tekućine ocijenjeno je kao nezgoda, kazao je policijski dužnosnik. Trojica nosača su hospitalizirana, no njihovo zdravstveno stanje nije zabrinjavajuće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene