Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Crnogorska policija uhitila je crnogorskog državljanina (P.S) za kojeg se 'osnovano sumnja da je 23. prosinca, putujući iz Buenos Airesa redovnom zrakoplovnom linijom do Rima, a zatim do Podgorice, u svom želucu prokrijumčario oko kilogram čistog kokaina, na način što je progutao kapsule i tako ih unio u Crnu Goru'.


U priopćenju Uprave policije navodi se da su uhićene tri osobe kod kojih je zaplijenjen kilogram čistog kokaina i pola kilograma supstance za koju se također sumnja da se radi o toj vrsti droge, čime je prekinut organizirani lanac krijumčarenja kokaina. 'Službenici Uprave policije ovom su akcijom presjekli dobro organizovan i osmišljen lanac krijumčarenja kokaina direktno iz Latinske Amerike prema Crnoj Gori, koji je vršen na već opisani način', navodi se u priopćenju. (Hina)

Vezani članci Luka Ploče Za sve su krive banane: Dubrovačka policija prekinula narkolanac na Neretvi, zaplijenili oko 100 kilograma kokaina Teretni brod, ilustracija Što si mi u kavu stavila? Više od 1300 kilograma kokaina otkriveno među pošiljkom kave iz Brazila