Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crna Gora

Kilogram kokaina iz Argentine prenio u želucu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crnogorska policija uhitila je crnogorskog državljanina (P.S) za kojeg se 'osnovano sumnja da je 23. prosinca, putujući iz Buenos Airesa redovnom zrakoplovnom linijom do Rima, a zatim do Podgorice, u svom želucu prokrijumčario oko kilogram čistog kokaina, na način što je progutao kapsule i tako ih unio u Crnu Goru'.

U priopćenju Uprave policije navodi se da su uhićene tri osobe kod kojih je zaplijenjen kilogram čistog kokaina i pola kilograma supstance za koju se također sumnja da se radi o toj vrsti droge, čime je prekinut organizirani lanac krijumčarenja kokaina. 'Službenici Uprave policije ovom su akcijom presjekli dobro organizovan i osmišljen lanac krijumčarenja kokaina direktno iz Latinske Amerike prema Crnoj Gori, koji je vršen na već opisani način', navodi se u priopćenju. (Hina)

Pročitajte i ovo Droge u Hrvatskoj - 4 Najčešće marihuanu Ovisnost u Hrvatskoj: Svaka četvrta osoba probala je neku vrstu droge Zaplijena droge (Foto: AFP) Uhićena kotorska skupina Kod susjeda na brodu pronađeno 20 tona hašiša

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene