Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznat uzrok

U željezničkoj nesreći najmanje 15 mrtvih i sto ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je 15 ljudi poginulo i stotinu ozlijeđeno kad je putnički vlak s 12 vagona na pruzi Kolkata - Chennai iskočio iz tračnica, objavio je glasnogovornik Istočnih indijskih željeznica.

'Petnaestero putnika je izgubilo život', rekao je Murlidhar Sahoo, dodavši kako se velik broj putnika zaglavio u vagonima pa bi broj žrtava mogao biti veći. 'Vagoni ekspresnog vlaka Coromandel, iz još nepoznata uzroka, iskočili su iz tračnica u Jajpuru, stotinjak kilometara od prijestolnice države Orisse, Bhubaneswara', rekao je Sahoo.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu"

Indijska željeznička mreža koja je, unatoč snažnoj konkurenciji privatnih zrakoplovnih tvrtaka, ipak kudikamo najomiljenija vrsta prijevoza u toj golemoj zemlji, svaki dan preveze oko 18,5 milijuna putnika. U Indiji se svake godine dogodi tristotinjak željezničkih nesreća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene