Isabella Todorović (Foto: Facebook)
Isabella Todorović (Foto: Facebook)

Isabella Todorović nestala je prije tri mjeseca, a njezina obitelj u strahu je da je upravo njezino tijelo pronađeno umotano u tepih u u šumi u švicarskom kantonu Thurgau.


U Zürichu je prije tri mjeseca nestala 21-godišnja Isabella Todorović. Prošli četvrtak u šumi u švicarskom kantonu Thurgau pronađen je tepih u kojem je bilo tijelo djevojke, a iako se još čekaju rezultati analize, vjerojatno se radi o nestaloj djevojci.

Vezani članci Ne štedi na šumi - 3 'Ne štedi na šumi!' Ilustracija (Foto: Peter Kneffel/DPA/PIXSELL) Švicarska izručila BiH ubojicu: Ubio šest članova jedne obitelji, među njima i dijete, pa se skrivao 25 godina

Njezina majka Violeta rekla je za blick.ch da je policija bila kod njih i uzela uzorak njezinog DNK-a radi usporedbe.

Isabella je nestala 3. studenog prošle godine. Radila je u jednom fast foodu, a na dan nestanka majci je poslala SMS da ide na piće s kolegicom i da će se vratiti iduće jutro vlakom.

Kući nije stigla, a otad je i njezin mobitel isključen. Policija je odmah pokrenula potragu, a obitelj je  pokušala doći do djevojke preko društvenih mreža.

Isabella je posljednji put viđena u Zürichu. U jednom baru bila je u društvu dvojice muškaraca.

Njezin brat Ivan kaže da je ponekad izlazila, ali uvijek se vraćala kući.

Isabellina majka do ponedjeljka se nadala da će se njezina kći vratiti kući, ali od dolaska policajaca nade su joj sve manje.

Ako se pokaže da je tijelo Isabellino, majka vjeruje da se radi o ubojstvu. Rekla je da ne sumnjaju ni u koga. Isabella, kaže, nije imala dečka, a kod kuće nije bilo sukoba. Majka se nakon svega pita što je njezina kći prolazila tijekom posljednjih mjeseci.