Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je potvrdila da je pronašla jedno tijelo, a druga se osoba smatra nestalom.


Jake kiše i narasli vodostaji rijeka u središnjim i istočnim dijelovima Slovenije izazvali su više klizišta koja u nekim mjestima ugrožavaju kuće, zatvoreno je više regionalnih cesta, a najmanje jedna osoba umrla je u nesreći izazvanoj kišama kod mjesta Vransko blizu Celja.

Vezani članci Japanska akita Hachi Nestao nakon potresa u Petrinji: "Brine me da ga nije netko stavio u automobil i odvezao" Očevid, ilustracija Tragičan kraj potrage: Pronađeno tijelo 78-godišnjakinje nestale na Hvaru

Slovenski nacionalni autoklub potvrdio je da je u subotu ujutro njihovo službeno vozilo kojim su se dva djelatnika bila uputila na razgledavanje terena palo s ceste u potok Bolka koji se ulijeva u rijeku Savinju jer je dio ceste uz razmočenu obalu propao u vodu. Policija je potvrdila da je pronašla jedno tijelo, dok se drugi djelatnik još smatra nestalim.

VIDEO i FOTO - DRAMA U KARLOVCU: Opet pada kiša, očekuje se najveći vodostaj u povijesti

Poslije podne je objavljeno da se prilike uz Dravu koja je imala kritični vodostaj smiruju jer rijeka više ne raste, a ponovno je otvoren i granični prijelaz Gruškovje - Macelj prema Hrvatskoj koji je zbog poplave bio zatvoren.

Video i fotografije pogledajte OVDJE. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook