Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorio smještajni blok

U požaru u Sibiru poginulo 5 srpskih radnika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru što je u noći na nedjelju zahvatio barake jednog gradilišta na sibirskom poluotoku Jamal na sjeveru Rusije, stradalo je šest radnika iz Srbije, javili su u nedjelju beogradski mediji.

Prema još neslužbenim informacijama, u požaru na gradilištu stradalo je ukupno osam osoba, među kojima šestorica radnika iz Srbije koji su na rad u Rusiju otišli posredstvom jedne tvrtke koja već godinama šalje zavarivače, strojare i radnike sličnih profila na gradilišta diljem Rusije.

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Vatra je, prema dosadašnjim saznanjima, zahvatila dio smještajnog bloka - montažne barake u kojima su spavali radnici iz Srbije, Rusije, Kirgistana i Bjelorusije.

Tragedija u Sarajevu: Srušila se skela, dvoje poginulih!

Za sada nema pouzdanih informacija o broju ozlijeđenih, a srbijanska agencija Beta poziva se na preliminarne podatke dobivene iz ruskih izvora, dok B92 naglašava kako su veze s tim dijelom Rusije veoma loše, a signal mobilne telefonije slab.

Prema navodima lista "Blic", u požaru je izgorio smještajni blok s oko 80 soba, a prepostavlja se da je vatra planula u odjelu gdje su radnici sušili odjeću.

Kako se navodi, veliki broj soba je potpuno izgorio, a radnici ostali bez osobnih stvari, dokumenata i telefona, pa obitelji radnika i dalje bezuspješno nastoje kontaktirati s njima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene