Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Njemačkoj

U požaru centra za mentalno oboljele poginulo 14 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrnaest mentalno oboljelih osoba poginulo je u požaru drvoprerađivačke radionice na jugozapadu Njemačke.

Četrnaest je osoba poginulo, a šest ih je ozlijeđeno danas u požaru u njemačkom gradu Titisee-Neustadtu na jugozapadu zemlje. Požar je izbio nakon eksplozije u radionici za drvne prerađevine Caritasova centra za mentalno oboljele osobe. U gašenju je sudjelovalo stotinjak vatrogasaca, a još se istražuje uzrok eksplozije.

Pročitajte i ovo Aktivna Hrvatska - 1 SREĆA U DOBA KORONE JE MOGUĆA Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu i Aktivna Hrvatska pozivaju na radionicu Akademija blata u Baranji - 4 kao nekad U Baranji počela neobična akademija: "Kuće su se radile od blata, a u naprednu verziju ide i balega"

>> Požar u tvornici tekstila: Radnike zarobila vatra, više od stotinu stradalih

U centru se u tom trenutku nalazilo između 100 i 120 osoba, koje zapošljava Caritas na različitim poslovima kao što su obrada drva i metala. Većina je izvučena iz zgrade na vrijeme, no za njih 14 nije bilo spasa.

Sumnja se da je do eksplozije došlo u spremištu kemikalija, no još ništa nije utvrđeno, piše TVNoviny.sk. Prema pisanju nekih medija poginuli su u trenutku eksplozije izrađivali božićne ukrase.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene