Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u SAD-u

VIDEO Potjera za 14-godišnjim krijumčarom imigranata: Policija je morala dići helikopter

Aktualno Galerija Potjera za 14-godišnjim krijumčarom - 1 Potjera za 14-godišnjim krijumčarom - 1 Foto: Chris Olivarez/Platforma X Potjera za 14-godišnjim krijumčarom - 2 Potjera za 14-godišnjim krijumčarom - 2 Foto: Chris Olivarez/Platforma X Potjera za 14-godišnjim krijumčarom - 3 Potjera za 14-godišnjim krijumčarom - 3 Foto: Chris Olivarez/Platforma X Potjera za 14-godišnjim krijumčarom - 4 Potjera za 14-godišnjim krijumčarom - 4 Foto: Chris Olivarez/Platforma X +2 Potjera za 14-godišnjim krijumčarom - 5 Galerija 1/7 >>
U policijskoj potjeri uhićen je dječak (14) koji je prevozio ilegalne imigrante u automobilu.

U policijskoj potjeri uhićen je 14-godišnji dječak koji je u Teksasu kod američko-meksičke granice prevozio četiri ilegalna imigranta. Teksaške vlasti optužile su ga za krijumčarenje ljudi. Potjera se dogodila u nedjelju u okrugu Webb.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stigla presuda Žena pala pred trgovinom u Slavoniji: Poznati trgovački lanac mora joj isplatiti više od 4500 eura

Na snimci koju je objavio Teksaški odjel za javnu sigurnost (TDPS) vidi se kako 14-godišnji vozač bježi policiji u bijelom automobilu. U jednom trenutku vozač se zaustavlja te iz auta koji nije u potpunosti stao izlaze četiri imigranta te trče prema grmlju uz cestu.

Nakon toga vozač nastavlja bježati policiji, a u cijelu potjeru bio je uključen i helikopter. Ipak nakon nekog vremena policija je uspjela zaustaviti i uhititi dječaka, piše Fox News. Osim 14-godišnjaka uhićena su i četiri ilegalna imigranta. 

Pročitajte i ovo Volodimir Zelenski kazneni postupak Skandal u Ukrajini, Zelenski pobjesnio: Zastupniku prijeti zatvor zbog nečeg što je u Hrvatskoj uobičajeno

Kako navode iz TDPS-a, dječak je prevaren preko društvenih mreža da pomogne prokrijumčariti četiri imigranta te upozoravaju roditelje da pripaze na račune svoje djece na društvenim mrežama.

Kriminalne organizacije za krijumčarenje ciljaju maloljetnike različitim metodama regrutiranja na platformama društvenih mreža kako bi olakšale krijumčarenje ilegalnih imigranta.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene