Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strani turisti

U nesreći zrakoplova s turistima u Bocvani poginulo 8 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je osam osoba poginulo kada se mali zrakoplov koji je prevozio strane turiste zapalio pri uzlijetanju na sjeveru Bocvane, rekli su dužnosnici u utorak.

Među poginulima u nesreći koja se dogodilo prošlog petka bilo je četvero Šveđana, dvoje Francuza i dvoje Britanaca, rekla je agencija nadležna za zrakoplovstvo. Cessna 208 prevozila je devetero putnika i dva člana posade. Uzroci nesreće još nisu poznati, kaže se u izjavi bocvanske agencije za civilno zrakoplovstvo.

Pilot i šestero turista su izgorjeli dok je drugi turist, za kojeg se misli da je pokušao iskočiti iz zrakoplova koji je pokušavao uzletjeti preminuo na aerodromu Maun od teških ozljeda. Preživjeli se liječe od opeklina. Tvrtka u čijem je vlasništvu bio zrakoplov rekla je da je pilot bio Britanac. (Hina)

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Slika nije dostupna Snimka pada Tragedija na air showu: Srušio se avion, poginuli akrobatkinja i pilot

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene