Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nedaleko od Gospina kipa

U Međugorju se "ukazao" transparent protiv Mamića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Brdu ukazanja u Međugorju u utorak navečer postavljen je uvredljivi transparent kojim se savjetniku GNK-a Dinamo Zdravku Mamiću poručuje da mu "neće pomoći ni Gospa", u očitoj aluziji na današnju presudu Županijskog suda u Osijeku.

Transparent u kojem se Mamića naziva i pogrdnim imenima postavljen je nedaleko od kipa međugorske Gospe koji je sinoć posjetio Mamić. U potpisu stoji izvjesna skupina "Vjerne Ere 86". Odmah pored postavljena je i prekrižena fotografija s njegovim likom.

Pročitajte i ovo Nastavak suđenja Mamićima - 1 Bivši igrači Dinama Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac" Zdravko Mamić Ekskluzivno Zdravko Mamić za Dnevnik Nove TV poručio: "Mene je Bog odabrao da budem sretan i poslao me u Međugorje"

Kako su objavili lokalni mediji u Mostaru, transparent je postavljen nekoliko sati nakon što je Dinamov dužnosnik na svome profilu na Facebooku objavio da se nalazi u Međugorju, kamo je otišao samo dan prije izricanja presude. Objavio je da danas neće biti nazočan u sudnici u Osijeku, ali i ustvrdio da nije pobjegao.

Osječki Županijski sud u srijedu će izreći nepravomoćnu presudu bivšem čelniku i sadašnjem savjetniku NK-a Dinamo Zdravku Mamiću, njegovu bratu Zoranu, bivšem Dinamovu direktoru Damiru Vrbanoviću i porezniku Milanu Pernaru. Četvoricu okrivljenika Uskok tereti za izvlačenje oko 116 milijuna kuna iz toga kluba te nanošenje štete državnom proračunu od 12,2 miljuna kuna neobračunatog poreza i prireza. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene