Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

U Italiji uhićeni krivotvoritelji Ferrarija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska je policija razotkrila skupinu krivotvoritelja Ferrarija i zaplijenila više od deset krivotvorenih luksuznih automobila.

U radionici u sicilijanskom mjestu Licata policija je pronašla potpuno opremljenu kopiju Ferrarija F360, koja je trebala biti prodana za 20.000 eura. Cijena originalnog vozila iznosi više od 100.000 eura.

Pročitajte i ovo Posvajanje djece iz Konga: Ilustracija - 5 SUMNJA NA TRGOVINU LJUDIMA Novi detalji spornog posvajanja: Poznato je kad će Hrvati uhićeni u Zambiji pred suca Slika nije dostupna detalji akcije Lažne COVID potvrde: Predložen istražni zatvor za petero uhićenih, poznato i koliko su zaradili

U Milanu, Astiju, Pratu, Tarantu i Crotoneu zaplijenjeno je šest vozila te sedam nedovršenih kopija Ferrarija. Osim toga, pronađeni su i originalni rezervni dijelovi, a policija smatra da su služili kao predlošci za izradu krivotvorina.

Protiv osmorice pripadnika skupine, među kojima je i jedan trgovac automobilima, policija je pokrenula istragu zbog prijevare, krivotvorenja i utaje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene