Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Italiji povišen stupanj sigurnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijansko ministarstvo unutarnjih poslova zatražilo je da svi ravnatelji policijskih postaja u zemlji podignut stupanj državne sigurnosti nakon prijetnji nekih islamističkih skupina koje su reagirale na Papine izjave o islamu, izvijestila je agencija Ansa.

Svi policijski ravnatelji pozvani su da intenziviraju istrage u sredinama islamističkog radikalizma kako bi se izbjegli 'prosvjedi i nasilja', navodi talijanska agencija koja ističe kako je poziv na pojačanje sigurnosti odaslan u subotu navečer.

Pročitajte i ovo Roger Vangheluwe - 1 prekasno za optužnicu Zlostavljao nećake: Papa Franjo izbacio je belgijskog biskupa iz svećenstva zbog pedofilije Crkva San Paolo alla Regola - 1 Nevjerojatno otkriće u Vatikanu U Arhivima pape Pija XII. pronađena 70 godina prešućivana tajna - naslovna rimska crkva kardinala Stepinca

Izjave pape Benedikta XVI. o islamu tijekom njegovog putovanja u Njemačku izazvale su val gnjeva u muslimanskom svijetu.

Iračka oružana skupina Džaiš al-Mudžahedin zaprijetila je u subotu da će napasti Rim i Vatikan u znak osvete na uvredljive izjave o islamu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene