Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bagdadi i Masri

U Iraku poginula dvojica čelnika Al-Kaide

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Irački premijer Nuri al-Maliki objavio je da su dvojica najviših čelnika Al-Kaide u Iraku poginula u zajedničkoj operaciji vladinih i američkih snaga.

Abu Omar al-Bagdadi i Abu Ajub al-Masri poginuli su u tijeku vikenda kad je kuća u kojoj su boravili pogođena projektilom. Al-Maliki je novinarima pokazao fotografije tijela mrtvih.

Pročitajte i ovo Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor" Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Tu je vijest potvrdio i zapovjednik američkih snaga general Raymond Odierno, ocijenivši da je to najjači udarac toj terorističkoj organizaciji od početka pobune. Objasnio je da su Bagdadi i Masri ubijeni u noćnom napadu na njihovo utočište pokraj Tikrita, rodnog grada smaknutog iračkog diktatora Sadama Huseina. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene