Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Simpatizer Sparte iz Praga

U BiH teško pretuče Čeh, slomili mu nos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu navečer u središtu Sarajeva dvije nepoznate osobe napale su dvojicu čeških državljana, simpatizera i poslovnih partnera nogometnog kluba Sparte iz Praga, potvrdila je u četvrtak policija, dodajući da je jedan češki državljanin u napadu teže ozlijeđen.

'Sinoć iza 23.30 sati ministarstvo je dobilo informaciju da su kod Holiday Inn hotela fizički napadnuta dvojica muškaraca državljana Češke. Jedan je mladić imao ozljede na licu. Prebačen je na Centar hitne medicine gdje je utvrđeno da ima teže tjelesne ozljede frakture nosne kosti', rekao je  glasnogovornik MUP-a Sarajevske županije Irfan Nefić.

Po njegovim riječima drugi mladić nije imao teže ozljede. Radi se o dvojici simpatizera i poslovnih partnera češke Sparte koja večeras igra nogometni susret Europske lige protiv Sarajeva.

Policija je protiv nepoznatih osoba podnijela kaznenu prijavu radi nanošenja tjelesnih ozljeda te radi na rasvjetljavanju ovog teškog kaznenog djela. Mediji u Sarajevu izvijestili su kako su češke državljane napali navijači nogometaša Sarajeva.

Iz ovoga nogometnog kluba upućeno je priopćenje u kojemu se izražava da je upućena isprika te izraženo žaljenje zbog incidenta ističući da je ovime napravljena šteta sarajevskom klubu. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Tarik Imamović Obitelj odahnula Kraj potrage: Pronađen je 26-godišnjak iz Zenice koji je nestao u Zagrebu Predsjednik Republike Zoran Milanović - 10 Nazvao ga populistom Šef diplomacije BiH žestoko opleo po Milanoviću: "To o njemu više govori nego o bilo kome drugom"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene