Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao zrakoplov

U avionskoj nesreći poginula supruga žrtve 11. rujna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena koja je izgubila supruga u terorističkim napadima 11. rujna jedna je od 49 poginulih u sinoćnjem padu zrakoplova. Beverly Eckert bila je na putu kako bi proslavila rođendan svog preminulog supruga Seana.

‘Znamo da je bila u ovom avionu, a sada je s njim’, rekla je njezina sestra Sue, prenio je Daily Mail. Rooney je radio u Twinsima 11. rujna 2001., a nakon udara prvog aviona svojoj je supruzi ostavio poruku na telefonskoj sekretarici. ‘Dogodila se eksplozija u WTC-u, u drugoj zgradi. Izgleda kao da se avion zaletio u zgradu, u plamenu je sve iznad devedesetog kata. Užasno je.’

Pročitajte i ovo Pedofili - 2 Slučaj sablaznio javnost Silovao po Hrvatskoj, robijao pa otišao u BiH i nastavio po starom: "Manijak pedofil normalno se šeta gradom i nitko ne reagira na to" Ilustracija užas u susjedstvu Svećenik uznemiravao djevojčicu: "Lijepa si. Kraj sebe trebaš imati starijeg i iskusnijeg muškarca"

>> Razgovor pilotkinje s kontrolom leta

>> SAD: Avion pao na kuću, 49 mrtvih

Njegova je udovica postala predsjednica Udruge 11. rujna, koja radi na tome da se provede više istraga vezano uz te tragične napade. Osobe koje su se prve našle na mjestu nesreće u Buffalu rekli su kako su čuli vriskove i plač ljudi koji su se nalazili u gorećem avionu, ali nisu mogli učiniti ništa kako bi ih spasili.

Vatrogasci su se s plamenom borili četiri sata, a 12 je domova u susjedstvu bilo evakuirano. Kuća na koju je pao avion potpuno je uništena, dok su susjedne oštećene. Objavljena je snimka posljednjih riječi pilotkinje koja je komunicirala s kontrolom leta. U komunikaciji ne izražava nikakav problem kada govori tornju da okreće avion prema mjestu slijetanja. Nakon toga ponavlja instrukcije koje su joj dali, na kojoj visini da ostane. Nije zabilježen poziv u pomoć. Sljedećih 12 minuta kontrolori leta pokušavali su uspostaviti vezu s avionom, a onda su shvatili da je pao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene