Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije pada na naselje

Razgovor pilota s kontrolom leta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nego se zrakoplov na letu 3407 srušio na kuće u Buffalu u jednom je trenutku kontrola leta izgubila vezu s pilotom i traži pomoć policije i vatrogasaca.

'Čuo se glasan zvuk dolje niže u ulici. A nakon toga smo čuli prasak, rušenje aviona. Kada smo pogledali kroz prozor vidjeli smo bljesak, pa smo otrčali do tog mjesta i vidjeli ljude, susjedi su ondje došli prije policije', rekla je jedna stanovnica Buffala, a prenosi AP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poginulo 13 osoba VIDEO: Srušio se helikopter s vatrogascima koje je prevozio na požarište Slika nije dostupna Brazil Zrakoplov pao u rijeku, 16 nestalih

>> SAD: Avion pao na kuću, 49 mrtvih

Putnički zrakoplov s 48 putnika i članova posade u sjeveroistočnom predgrađu Buffala, u saveznoj državi New York. Zrakoplov se pri padu zapalio i udario u jednu kuću, pri čemu su poginula sva 44 putnika, četiri člana posade i jedna osoba na tlu. Izviješteno je da se nesreća dogodila u 22:10 sati, po istočnoameričkom vremenu.

Radi se o turbopropelerskom zrakoplovu tipa DASH-8 200, koji je letio iz Newarka u državi New Jersey za Buffalo, na letu 3407, s 48 putnika i članova posade, potvrdila je američka Uprava za zrakoplovstvo - FAA. TV mreža MSNBC izvijestila je da su dvije ozlijeđene osobe, koje nisu bile u zrakoplovu, primljene u bolnicu.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene