Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najmanje je 11 osoba poginulo, a 90 ih je ranjeno u ponedjeljak kada se bombaš samoubojica raznio vozeći kamion u Kirkuku, a istodobno je u Bagdadu, također u eksploziji automobila bombe, ubijeno četvero Iračana ,a deset ih je ranjeno.


U Kirkuku se samoubojica s vozilom zabio u glavni ulaz odjela za kriminalne istrage te je aktivirao bombu. Prema policijskim izvorima, 11 je osoba poginulo, sedam je kuća uništeno, a 35 vozila se zapalilo. Prema istim izvorima, broj poginulih mogao bi rasti.

Vezani članci Spašavanje u Indiji Tragedija u Indiji: U odronu ledenjaka 15 poginulih i više od 160 nestalih, većina radila u hidroelektranama Slika nije dostupna U bombaškim napadima u Bagdadu poginulo je šestero ljudi

U Bagdadu je u eksploziji automobila bombe pored suda Baya, četvero ljudi poginulo. Eksplozija je oštetila dosta vozila parkiranih pored, javlja policija.

Iračka je policija objavila da je u ponedjeljak pronašla tijela 19 civila otetih na lažnoj kontrolnoj točki sjeverno od glavnog iračkog grada. Svim je žrtvama pucano u glavu i prsa.

Naoružani napadači su u nedjelju oteli civile, iz šijitskog sela
blizu Baaqube, nakon što su zaustavili vozila na lažnoj kontrolnoj
točki.