Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U atentatu u Kirkumu 11 poginulih, u Bagdadu 4

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je 11 osoba poginulo, a 90 ih je ranjeno u ponedjeljak kada se bombaš samoubojica raznio vozeći kamion u Kirkuku, a istodobno je u Bagdadu, također u eksploziji automobila bombe, ubijeno četvero Iračana ,a deset ih je ranjeno.

U Kirkuku se samoubojica s vozilom zabio u glavni ulaz odjela za kriminalne istrage te je aktivirao bombu. Prema policijskim izvorima, 11 je osoba poginulo, sedam je kuća uništeno, a 35 vozila se zapalilo. Prema istim izvorima, broj poginulih mogao bi rasti.

Pročitajte i ovo Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor" Slika nije dostupna Nitko nije preuzeo odgovornost Pokušaj atentata: Napali premijera dronom s eksplozivom

U Bagdadu je u eksploziji automobila bombe pored suda Baya, četvero ljudi poginulo. Eksplozija je oštetila dosta vozila parkiranih pored, javlja policija.

Iračka je policija objavila da je u ponedjeljak pronašla tijela 19 civila otetih na lažnoj kontrolnoj točki sjeverno od glavnog iračkog grada. Svim je žrtvama pucano u glavu i prsa.

Naoružani napadači su u nedjelju oteli civile, iz šijitskog sela
blizu Baaqube, nakon što su zaustavili vozila na lažnoj kontrolnoj
točki.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene