Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON CRNOG VIKENDA

Trumpu je prekipjelo: Predlaže smrtnu kaznu za počinitelje zločina iz mržnje i masovne ubojice

Donald Trump (Foto: Dnevnik.hr)
Donald Trump (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Donald Trump (Foto: Dnevnik.hr) Donald Trump (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Govor Donalda Trumpa (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
"Naša nacija mora osuditi rasizam, netrpeljivost i ideju o nadmoći bijele rase. Ove zlokobne ideologije treba poraziti. Mržnji nema mjesta u Americi. Mržnja iskrivljava um, razara srce i proždire dušu", rekao je Donald Trump.

Nakon crnog vikenda u SAD-u, gdje je u dva napada ubijeno 30-ero ljudi, predsjednik Trump zatražio je stroži nadzor na internetu kako bi se potencijalni masovni ubojice zaustavljali na vrijeme, reformu zakona o mentalnom zdravlju i zaustavljanje glorifikacije nasilja u videoigrama.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Pucnjava u Daytonu (Foto: AFP) ohio i teksas Krvavi pohod u SAD-u: Otkriven identitet ubojice iz Daytona, među žrtvama je i njegova sestra

Predložio je i smrtnu kaznu za počinitelje zločina iz mržnje i masovne ubojice.

"Naša nacija mora osuditi rasizam, netrpeljivost i ideju o nadmoći bijele rase. Ove zlokobne ideologije treba poraziti. Mržnji nema mjesta u Americi. Mržnja iskrivljava um, razara srce i proždire dušu", rekao je Trump.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene