Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pred sam Uskrs policija u Londonu ima pune ruke posla - traga se za muškarcem koji je ubio trudnicu zbog parkirnog mjesta, dok je samo nešto prije te tragedije tinejdžerska svađa završila ubojstvom jednog 14-godišnjeg i teškim ranjavanjem 15-godišnjeg mladića.


U jugozapadnom dijelu Londona ubijena je 22-godišnja trudnica. Čini se kako je nesretnu ženu propucao susjed i to zbog parkirnog mjesta.

Vezani članci Španjolski policajci U Španjolskoj pala banda lopova s hrvatskim putovnicama: Jedna od uhićenih u odjeći je skrivala luksuzne satove i nakit Ana Brnabić, Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović Šokantan potez srbijanskog predsjednika: Na javnoj televiziji pokazivao slike masakriranih tijela navijača

Navodno su svađe oko parkirnog mjesta trajale mjesecima.

Nesretna Krystal Hart ubijena je jednim hicem iz sačmarice u vlastitom domu. Policija još uvijek traga za sumnjivcem, bijelcem u dobi od 30 do 50 godina.

- Bila je puna života, pogotovo otkako je zatrudnjela. Bila je ushićena što će uskoro postati majka, slomljeno je izjavio njezin očuh Clive Lawrence.

Nešto prije, u drugom dijelu Londona dogodio se obračun maloljetnika.

14-godišnji Paul Erhahon iz Leytonstonea, izboden je na smrt, a 15-godišnjak je ozlijeđen u sukobu za koji se vjeruje da je povezan s uličnim bandama.

Za napad su uhićena dvojica tinejdžera. Trenutačno su na ispitivanju. 

Policija nije željela imenovati ozlijeđenog dječaka, ali su priopćili da su žrtve crnci, te da su bili prijatelji i da su živjeli u blizini nesretnog događaja. 

'Saznali smo da je u incidentu sudjelovala poveća grupa mladih ljudi. Imamo svjedoke koji su ih primjetili kada su bježali s mjesta zločina', rekao je detektiv Matthew Horne. 

Policija još nije sigurna u motiv ubojstva i okolnosti koje su dovele do napada. 

Prijatelj ubijenog dječaka, koji nije želio da ga se imenuje, rekao je kako je dječak bio poznat kao MC Hellrazor, te da je bio pripadnik grupe, ali da ona nije ima veze s bandama.