Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Princeza ratnica'

ON je zapravo ONA: 20 godina služio kao američki specijalac!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši pripadnik američke specijalne mornaričke postrojbe SEALs, otkrio je kako je zapravo žena - Kristin Beck.

Kristin (otprije Chris) Beck, služila je 20 godina u specijalnoj mornaričkoj postrojbi SEALs i borila se po najopasnijim bojištima na svijetu, no kad je napustila vojničku službu, shvatila je da nije zadovoljna životom te da ga ne živi onako kako želi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Detalji operacije Još pregledavaju snimke: Osamu je prvi pucanj promašio! Slika nije dostupna Pogriješili logo Neviđeni gaf: 'Osamu su napali teroristi iz Zvjezdanih staza'

>> Srbija postala glavno odredište transseksualaca iz cijelog svijeta!

'Chris je zapravo htio biti djevojka i osjetio je kako jest djevojka te je ujedinio taj identitet sa svojim još u ranom djetinjstvu', pojasnila je Anne Speckhard, koautorica biografije 'Princeza ratnica', objavljene prošlog vikenda, koja govori o životu Kristin Beck, prenosi Yahoo!News.

No, Beck je bila primorana potisnuti svoju žensku stranu tijekom karijere u američkoj vojsci. Brandon Webb, bivši pripadnik druge SEAL postrojbe, rekao je kako je reputacija Beck među koelgama bila dobra i da je ona bila pojavom 'pravi muškarac'.

'Chris je godinama isključivao svoju seksualnost i živio kao ratnik, prokupiran borboama i praktički je živio aseksualno. Za Chrisa su SEALsi bili braća, a u muškom, ratničkom životu, čak da je i htio imati seksualne misli, za to praktički nikad nije bilo niti vremena', piše u biografiji.

Godine 2011. to se promijenilo, nakon odlaska iz vojne službe u mirovinu. Speckhard je objasnila kako je Beck svoju odluku objavila putem interneta svojim prijateljima, statusom 'Nema više skrivanja', a u knjizi se dalje navodi kako je otad Beck počela posjećivati gay klubove po Floridi.

Beck trenutno koristi hormonalnu terapiju i priprema se za operaciju promijene spola te generalno nosi dugu kosu, šminku i oblači se kao žena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene