Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skupljale slatkiše

Tragedija u Noći vještica: Jurećim autom usmrtio 3 djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčice stare 13 godina proglašene su mrtvima na mjestu događaja.

Tri djevojčice, među kojima i blizanke, poginule su skupljajući slatkiše u Noći vještica u Kaliforniji, priopćile su tamošnje vlasti. Djevojke stare 13 godina u kostimima su nosile vrećise sa slatkišima kada je na njih naletio jureći automobil. Vozač koji ih je udario na pješačkom prijelazu na kojem su imale prednost. 

Pročitajte i ovo Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Djevojčice su proglašene mrtvima na mjestu događaja.

Svjedoci tvrde kako je vozač vozio brzo, a policija je u potrazi za dva muškarca koja su nakon nesreće pobjegla pješice. Honda CRV pronađena je u blizini.

Stravičan sudar: Četvero poginulih, nekoliko vozača prošlo pored njih bez da su pomogli

Noć vještica u SAD-u je jedna od najsmrtonosnijih noći u godini zbog velikog broja pijanih vozača i pješaka na cesti. Prije dvije godine 48 posto sudara sa smrtnim slučajevima uključivalo je pijane vozače. Na bilo koji drugi prosječan dan taj postotak iznosio je 31 posto.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene