Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jako nevrijeme

FOTO Raste broj mrtvih nakon urušavanja pozornice: Među stradalima i dijete - građanima poslano upozorenje

Urušila se pozornica u Meksiku - 2
Urušila se pozornica u Meksiku - 2 Afp
Aktualno Galerija Urušila se pozornica u Meksiku - 1 Urušila se pozornica u Meksiku - 1 Foto: Afp Urušila se pozornica u Meksiku - 2 Urušila se pozornica u Meksiku - 2 Foto: Afp Urušila se pozornica u Meksiku - 3 Urušila se pozornica u Meksiku - 3 Foto: Afp Urušila se pozornica u Meksiku - 4 Urušila se pozornica u Meksiku - 4 Foto: Afp +0 Urušila se pozornica u Meksiku - 5 Galerija 1/5 >>
U naglom naletu vjetra urušila se konstrukcija pozornice na kojoj se održavao predizborni skup u sjevernom Meksiku.

Devet osoba poginulo je, a najmanje 50 ih je ozlijeđeno nakon što se srušila pozornica na predizbornom skupu u sjevernom Meksiku. Vijest je potvrdio predsjednik te zemlje Andres Manuel Lopez Obrador.

Nesreća se dogodila za vrijeme govora predsjedničkog kandidata lijevog centra Jorgea Alvareza Mayneza u sjevernom gradu San Pedro Garza Garcia. Kolaps je izazvao iznenadni nalet vjetra, koji je srušio konstrukciju s rasvjetom na ljude koji su stajali na pozornici i tehničke djelatnike iza pozornice.

Pročitajte i ovo Neredi na Novoj Kaledoniji - 2 Nova Kaledonija Otok pod izvanrednim stanjem, tisuće turista zarobljene, stigao i predsjednik: "Pokrećemo nove velike operacije"

Na društvenim mrežama objavljena je dramatična snimka trenutka urušavanja rasvjetne konstrukcije dok je više ljudi bilo na pozornici.

 
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krvave i pretučene UZNEMIRUJUĆI VIDEO Objavljena snimka Hamasovih militanata kako maltretiraju izraelske vojnikinje: "Ovo su cionistkinje, tako ste lijepe"  

Guverner države Samuel Garcia pozvao je lokalne stanovnike da ostanu u kućama zbog jakih grmljavinskih oluja u tom području.

Maynez je kandidat stranke Građanski pokret i trenutačno je na trećem mjestu u nacionalnim anketama. U objavi za X rekao je da nije ozlijeđen u urušavanju, ali da je nekoliko članova njegova tima ozlijeđeno. 

Aktualno Otok pod izvanrednim stanjem, tisuće turista zarobljene, stigao i predsjednik: "Pokrećemo nove velike operacije" Neredi na Novoj Kaledoniji Neredi na Novoj Kaledoniji Foto: Afp Emmanuel Macron stigao u Novu Kaledoniju Emmanuel Macron stigao u Novu Kaledoniju Foto: Afp Neredi na Novoj Kaledoniji - 2 Neredi na Novoj Kaledoniji - 2 Foto: Afp Neredi na Novoj Kaledoniji - 4 Neredi na Novoj Kaledoniji - 4 Foto: Afp Neredi na Novoj Kaledoniji - 3 Neredi na Novoj Kaledoniji - 3 Foto: Afp +2 Nova Kaledonija (Foto: Arhiva/AFP) Svijet Otok pod izvanrednim stanjem, tisuće turista zarobljene, stigao i predsjednik: "Pokrećemo nove velike operacije" 1/8 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene