Obavijesti Video Pretražite Navigacija
žive u atlantskom oceanu

To se viđa vrlo rijetko: Kitovi ubojice nadomak talijanske obale, snimila ih obalna straža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici talijanske obalne straže snimili su četiri kita ubojice koja su plivala u Ligurskom moru nadomak lučkog grada Genove. U posljednjih 200 godina na tom području viđeno je tek desetak tih životinja.

U Ligurskom moru uz obalu Italije kod grada Genove viđeni su kitovi ubojice. Ta najveća vrsta dupina inače živi u Atlantskom oceanu i rijetko ih se viđa u Sredozemlju, a u posljednjih 200 godina u Italiji viđeni su tek desetak puta.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena

Četiri odrasle životinje i mladunac u nedjelju 1. prosinca posve su se približili obali lučkog grada Genove, a snimili su ih pripadnici talijanske obalne straže i snimke podijelili na društvenim mrežama.

Inače, u Ligurskom moru područje od 84.000 kvadratna kilometra zaštićeno je područje upravo zbog raznih vrsta kitova koji tamo obitavaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene