Indonezijski novinar s CNBC-a postao je viralan u regiji zbog neobična imena. Tito Bosnia poručio je građanima BiH da ih voli.

Galerija


"Zdravo, moje ime je Tito Bosnia. Proteklih nekoliko dana moje ime je postalo viralno i često spominjano u medijima i na društvenim mrežama u Bosni i Hercegovini. Prije svega, želim vam potvrditi da se stvarno tako zovem", napisao je indonezijski novinar koji je zbog svog imena postao hit u regiji. 

Vezani članci Policijski kombi (Foto: Dnevnik.hr) Burne reakcije na uhićenje novinara: ''Policija radi kad novinar napiše tvit, a ne kad javni dužnosnici otuđe milijune'' Migranti, ilustracija (Foto: AFP) Upao u financijske teškoće? Slovenski novinar u fušu krijumčario migrante

Mnogi su sumnjali da se zaista tako zove, pa je Tito je na društvenoj mreži objavio rodni list kao dokaz. 

"Moj je otac veliki obožavatelj Josipa Broza Tita, koji je bio najbolji prijatelj indonezijskog prvog predsjednika Sukarna. Dao mi je ime u nadi da će pridonijeti optimizmu u Bosni i Hercegovini koja je iskusila rat u Jugoslaviji, u zemlji u kojoj je Tito bio premijer i predsjednik", nastavio je Tito Bosnia te zahvalio svima i pozdravio "voljene građane BiH".