Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hit u regiji

Oglasio se Tito Bosnia: "Zaista se tako zovem. Moj otac obožavao je Josipa Broza"

Tito je hit (Foto: Screenshoot)
Tito je hit (Foto: Screenshoot) Screenshoot
Aktualno Galerija +0 Tito je hit (Foto: Screenshoot) Galerija 1/1 >>
Indonezijski novinar s CNBC-a postao je viralan u regiji zbog neobična imena. Tito Bosnia poručio je građanima BiH da ih voli.

"Zdravo, moje ime je Tito Bosnia. Proteklih nekoliko dana moje ime je postalo viralno i često spominjano u medijima i na društvenim mrežama u Bosni i Hercegovini. Prije svega, želim vam potvrditi da se stvarno tako zovem", napisao je indonezijski novinar koji je zbog svog imena postao hit u regiji. 

Pročitajte i ovo Zdravko Strižić nakon kratke i teške bolesti Preminuo novinar Zdravko Strižić Ilustracija Sramotno ponašanje Muškarac u Dalmaciji napao novinarku za vrijeme snimanja: Pokušala pozvati policiju pa ju udario po ruci

Mnogi su sumnjali da se zaista tako zove, pa je Tito je na društvenoj mreži objavio rodni list kao dokaz. 

"Moj je otac veliki obožavatelj Josipa Broza Tita, koji je bio najbolji prijatelj indonezijskog prvog predsjednika Sukarna. Dao mi je ime u nadi da će pridonijeti optimizmu u Bosni i Hercegovini koja je iskusila rat u Jugoslaviji, u zemlji u kojoj je Tito bio premijer i predsjednik", nastavio je Tito Bosnia te zahvalio svima i pozdravio "voljene građane BiH".



 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene