Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se koliko dugo će ostati

Timošenko na liječenju u Njemačkoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko započela je s liječničkim pretragama u bolnici u Berlinu, u Njemačkoj.

Liječnici bolnice u Berlinu ističu kako je teško procjeniti koliko dugo će trajati bolničko liječenje Julije Timošenko (53), koja ima problema s tri oštećena diska i koji su se pojavili tijekom njezinog boravka u ukrajinskom zatvoru.

Pročitajte i ovo Rusi uništili ukrajinski HIMARS Velika eksplozija VIDEO Prvi put od početka rata: Rusi silovitim napadom zadali težak udarac Ukrajincima Dmitrij Medvedev Karta izazvala nevjericu Medvedev šokirao, pogledajte kako je podijelio teritorij Europe: "Taj koncept mora zauvijek nestati"

'Ne možemo reći koliko dugo će ostati ovdje', rekao je dr. Karl Max Einhaeupl, šef bolnice, koji je osobno posjetio Timošenko dok je bila u zatvoru, prenosi AP.

TAJNI RAČUNI Timošenko u 278 banaka sakrila 200 milijuna dolara?

Podsjetimo, Timošenko je osuđena na zatvorsku kaznu zbog zloporabe položaja i ovlasti, za vrijeme vladavine bivšeg predsjednika Ukrajine Viktora Janukoviča.

Iako Timošenko trenutno nema nikakvu političku ulogu u Ukrajini, smatra se vrlo utjecajnom političarkom u Ukrajini i mogućim predsjedničkim kandidatom u nadolazećim izborima 25. svibnja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene