Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaleđena cesta

Lančani sudar kod Beča: Šest mrtvih, 33 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest ljudi je poginulo i 33 ih je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći u blizini Beča.

U lančanom sudaru dvaju kamiona i autobusa na autocesti A21 pokraj Badena, 50-ak kilometara od Beča, poginulo je šestero, a ozlijeđeno je 33 ljudi, od od toga 16 teško među kojima je i trudnica, javlja Krone.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Prometna nesreća u Slovačkoj užas u Slovačkoj Sofiju, Katu i Luciju pregazio je otac njihove kolegice iz škole: Strašna prometna nesreća šokirala je zemlju

Policija je kratko priopćila da se nesreća dogodila na zaleđenoj cesti nešto iza ponoći i da se autobus zaletio straga u kamion, koji potom udario u drugi kamion koji je vozio ispred njega. U autobusu su, kako pišu austrijski mediji, svi putnici bili s Kosova.

'Oko ponoći na prometnici u smjeru St. Polena, autobus German tour koji je prevozio 38 putnika, zaletio se u kamion. Na mjestu su poginuli vozač autobusa i pet putnika. Teško je ozlijeđeno 16 osoba. Za nesreću je najvjerojatnije kriv vozač autobusa', rekao je policajac Walter Faschig na mjestu nesreće, prenosi Reuters. (I.D. / Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene