Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još prije dva mjeseca

CIA je upozorila Španjolsku na mogućnost terorističkog napada na La Rambli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
CIA je već prije dva mjeseca upozorila španjolsku policiju da je La Rambla u Barceloni potencijalna meta terorista.

Španjolske sigurnosne snage prije dva mjeseca bile su upozorene o potencijalnom terorističkom napadu, i to baš na području poznate barcelonske ulice La Rambla.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Ruševine Crocus City Hall Strašne posljedice Žrtve se i dalje broje, u bolnici je gotovo 100 ljudi, a strahuje se da će ispod ruševina pronaći još tijela

CIA je upozorila Španjolsku pošto je pozorno pratila situaciju nakon što se u Europi već dogodilo nekoliko napada vozilima te je povezala matricu koja bi se mogla ponoviti u Španjolskoj.

Napad u Barceloni, kojim je usmrćeno 13 osoba i ozlijeđeno više od njih 100, uslijedio je nakon niza napada vozilima koji su se dogodili prošle godine u Nici i Berlinu te ove godine u Londonu.

U svibnju je iz SAD-a stiglo upozorenje za moguće terorističke napade u Europi navodeći da "teroristički simpatizeri ili samo-radikalizirani ekstremisti" mogu provesti napade u bilo kojem trenutku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene