Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitni pozivi

Terapeut za kontrolu bijesa ubio beskućnika: Ugledali ga kako čisti krv s ulice

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Travis McBride, terapeut za kontrolu bijesa uhićen je zbog navodnog ubojstva beskućnika na Floridi.

U dojavi policiji osoba je rekla da se dogodilo ubojstvo i da ubojica gleda po cesti čisteći krv s tla. Drugi pozivatelj rekao da je osumnjičeni odvukao tijelo preko ceste, stavio ga u svoj automobil i otišao.

Travis McBride (46) iz DeLanda na Floridi, optužen je da je ubio 51-godišnjeg Clintona Dorseyja, stavivši njegovo tijelo u prtljažnik svog automobila i nakon toga očistivši krv.

Policija je rekla da će McBride vjerojatno biti optužen za ubojstvo prvog stupnja.

U sudskim dokumentima, policajci su rekli da su primili više hitnih poziva u četvrtak, uključujući i jedan u kojem im je rečeno da se dogodilo ubojstvo i da je netko sa ceste čistio krv.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 Novi problemi Može li se novo vještačenje za Agrokor završiti u godinu dana? DORH dobio rok i zadatak, neki sumnjaju da je to moguće

Policija je otišla na mjesto gdje je žena rekla da je došlo do pucnjave i vidjela veliku količinu vode koja se sušila na cesti, ističući da ondje nije nedavno padala kiša. Pronašli su i iskorištenu čahuru.

Žena je također rekla da je nekoliko sati prije pucnjave McBride došao do njezine kuće tražeći Dorseyja jer je McBride tvrdio da je Dorsey stavio staklo u staklenku kako bi povrijedio pse, stoji u sudskim dokumentima, piše Sky News. 

Svjedok je istražiteljima rekao da je McBride rekao da će ubiti Dorseyja. Žena je kasnije rekla policajcima da joj je McBride navodno prijetio i rekao joj da ne ide u policiju.

Pročitajte i ovo Policija Policija traži pomoć građana Pronađen dječak koji je nestao u Zagrebu: Vijest potvrdila njegova baka

Pročitajte i ovo Ruski interkontinentalni balistički projektil "Balkan nije spreman" Vojni stručnjak o izgledima za veliki rat: "Rusija bi u jednom slučaju upotrijebila nuklearno oružje, a treći svjetski rat trajao bi nekoliko dana"

Više ljudi koji su razgovarali s policijom rekli su da je čovjek koji je ubijen beskućnik.

McBride je naveden kao terapeut u Starting Point Mental Health LLC, tvrtki koju posjeduje u DeLandu. Stranica tvrtke kaže da je McBride stručnjak za kontrolu ljutnje, koji također ima stručnost u posttraumatskom stresnom poremećaju, bipolarnom poremećaju, anksioznim poremećajima, depresiji i problemima sa spavanjem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene