Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Singapurski taksist Sia Ka Tian na sjedalu je uočio crnu plastičnu vrećicu punu novca. Svotu protuvrijednosti 700.000 eura u cijelosti je vratio vlasnicima.


Vozač taksija iz Singapura našao je na putničkom sjedalu svojeg vozila 1,1 milijun singapurskih dolara (malo više od 700.000 eura) i vratio novac vlasnicima.

"Novac nije važan", objasnio je Sia Ka Tian (70) koji nije mogao vjerovati da se radi o tolikoj svoti kad je otkrio crnu plastičnu vrećicu punu novčanica od tisuću dolara na stražnjem sjedalu svojeg vozila.

Vezani članci Donald Trump (Foto: AFP) Trump: ''Ovo je otišlo mnogo dalje nego što sam očekivao, spasili smo milijune života, zaustavljamo ratne igre'' Donald Trump i Kim Jong Un (Foto: AFP) Objavljeno čime se sve Trump i Kim goste na povijesnom summitu

>> Policija mu nije htjela vratiti novac čiji se vlasnik godinu dana nije javio!

"Bio sam siguran da ima najmanje 200.000 dolara", ispričao je on singapurskom dnevniku The Straits Times od utorka. No, kad se s plijenom pojavio u odjelu za izgubljene predmete taksi prijevoznika, kolege su izbrojale 1,1 milijun singapurskih dolara.

"Novac mi nije važan. Ne pripada mi. Što ću onda s njim?", objasnio je čovjek, taksist već 31 godinu.

Tajlandski bračni par, vlasnici vrećice koji su prijavili nestanak, ipak su vozaču dali nagradu, čiji iznos nije objavljen. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook