Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tajni sin JFK-a?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jack Worthington iz Britanske Columbie tvrdi da je sin ubijenog američkog predsjednika Johna F. Kennedyja. Njegovu je fotografiju i priču objavio kanadski list The Globe and Mail.

Novine pišu kako je Jack svoj identitet i datum rođenja potvrdio putovnicom, vozačkom dozvolom i kanadskom vizom za posjet Kanadi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sjećanje na ubijenog predsjednika Obilježena 45. obljetnica atenata na Johna F. Kennedya Slika nije dostupna Zadnjih 90 sekundi života Kennedyja

Predsjednik Kennedy ubijen je 22. studenog 1963. godine.

Worthington traži od obitelji Kennedy da mu omoguće DNK analizu kako bi se konačno potvrdile ili uklonile njegove sumnje o tome je li on biološki sin 35. predsjednika SAD-a.

Na pitanje zašto se na takav potez odlučio nakon toliko godina, Worthington je rekao kako 'samo konačno želi napraviti pravu stvar'.

Prošlog je tjedna u javnost izašlo da kako New York Post i Vanity Fair istražuju priču o mogućem sinu predsjednika JFK-a koji živi u Vancouveru. Prema njihovim istraživanjima, majka mu je iz Teksasa, a predsjednika je upoznala preko Lyndona Johnsona, njegova zamjenika. 

Vanity Fair je objavio kako na toj priči radi već 18 mjeseci, ali su odustali od objavljivanja nakon što ih je kontaktirao brat Johna Kennedyja, senator Ted Kennedy. Objasnili su kako će  priču objaviti kada i ako sve bude dokazano.

Caroline Kennedy, jedino preživjelo dijete predsjednika Kennedyja i njegove supruge Jacqueline, rođena je 1957. godine. John F. Kennedy mlađi rođen je 25. studenog 1960. godine, oko godinu dana prije Jacka Worthingtona. Poginuo je u zrakoplovnoj nesreći sa suprugom Carolyn Bessette u srpnju 1999. godine. Patrick, je umro samo dva dana nakon rođenja, u kolovozu 1963. godine. 

O JFK-ovoj sklonosti ženama već se ranije pisalo i govorilo. Povezivali su ga čak s Marilyn Monroe i Judith Campbell Exner, a priče su otišle toliko daleko da se govorilo kako su one pobacile s njim začetu djecu.

U priopćenju koje je John Worthington poslao kanadskom The Globeu piše: 'Dio istraživanja koja je provodio Vanity Fair odnosi se na obitelj moje majke i na njihovu političku povijest, te povezanost i poznanstva s Lyndonom Johnsonom.'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene