Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tadić se zauzeo za stabilnost Republike Srpske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Srbije Boris Tadić se u Banjoj Luci zauzeo za stabilnosti i perspektivu u razvoju Republike Srpske.

"Srbija, kao garant Daytonskog sporazuma, je garant stabilnosti i sigurne perspektive Republike Srpske i BiH, i kao predsjednik Srbije doprinosit ću da to tako bude", rekao je Tadić na prijamu kod predsjednika Republike Srpske Rajka Kuzmanovića na Dan Republike Srpske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zanimljivi rezultati Može li pojava nove stranke uzdrmati političku scenu u Hrvatskoj? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Predstavljanje političke stranke Izbori su sve bliže Hrvatska je dobila novu političku stranku: Ima poznatih lica, obećavaju plaće veće za 50 posto

Tadićeva nazočnost u Banjoj Luci na svečanosti obilježavanja dana Republike Srpske i njegovo zauzimanje za stabilnost i razvitak srpskog entiteta uslijedili su uoči skorašnjih izbora u Srbiji na kojima se on ponovo kandidirao za predsjednika Srbije, pa se čini da bi njegov takav istup mogao biti primamljiv mnogim glasačima u Srbiji.

Kuzmanović je ponovio kako je Republika Srpska trajna kategorija rekavši da to nikome ne bi trebalo smetati.

Na svečanosti obilježavanja Dana Republike Srpske u Banjoj Luci nije nazočio nitko od istaknutih političkih dužnosnika iz Federacije BiH.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene