Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Švicarska: Policija pronašla dvije od četiri ukradene slike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarska policija je pronašla dvije od četiri slike ukradene prošlog tjedna u Zuerichu, i to jednog Moneta i jednog Van Gogha, objavila je zueriška policija.

Dva djela procijenjena na ukupno 70 milijuna švicarskih franaka (44 milijuna eura) pronađena su u ponedjeljak poslijepodne na stražnjem sjedalu automobila parkiranog na parkiralištu psihijatrijske bolnice u Zuerichu, precizirala je policija u priopćenju.

Pročitajte i ovo Švicarska na referendumu izglasala 13. mirovinu Važan korak za Švicarsku Izglasali uvođenje 13. mirovine: "Ovaj korak je velika prekretnica" Ilustracija U subotu Umirovljenici traže 13. mirovinu: O njihovu zahtjevu glasat će se na referendumu, hoće li tim putem i Hrvatska?

Slike "Makovi blizu Vetheuila" Claudea Moneta i "Grana drva kestena u cvatu" Vincenta van Gogha, službeno je identificirao direktor muzeja Buehrle iz kojeg su ukradeni 10. veljače, prema priopćenju.

Policija i dalje traži slike "Grof Lepic i njegove kćeri" Edgara Degasa i "Dječak u crvenom prsluku" Paula Cezannea.

Švicarska policija sumnja da su najveću pljačku umjetnina u povijesti te zemlje izveli kradljivci s područja bivše Jugoslavije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene