Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kraljevsku je obitelj uz bolest ovih dana duboko potresla i vijest da je Zara Tindall, kći princeze Anne, izgubila dijete tijekom trudnoće.


Britanska kraljica Elizabeta II. (90) propustila je nakon gotovo punih 30 godina jutarnju božićnu misu u crkvi Sv. Marije Magdalene u Sandringhamu jer se još uvijek oporavlja od posljedica teške prehlade.

Vezani članci Papa Franjo na Trgu sv. Petra Papa Franjo pojavio se u javnosti prvi put nakon četiri dana te objavio od čega boluje Slika nije dostupna Upoznajte drugačiju britansku kraljicu od one koju znate

Glasnogovornik Kensingtonske palače je najavio da će se tijekom dana najvjerojatnije ipak pridružiti ostatku obitelji u božićnom slavlju.

S prehladom se ovih dana borio i kraljičin suprug pric Filip, 95-godišnji vojvoda od Edinburgha, a kraljevsku je obitelj uz bolest ovih dana duboko potresla i vijest da je Zara Tindall, kći princeze Anne, izgubila dijete tijekom trudnoće.

Pric Filip i Elizabeta II., tada prijestolonasljednicom britanske krune, oženili su se 1947. godine. Imaju četvero djece: princa Charles (prijestolonasljednik), princeza Annu, princ Andrewa i princa Edwarda.