Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prehlada

Svi su na jutarnjoj misi samo nje nema: Razboljela se kraljica Elizabeta II.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kraljevsku je obitelj uz bolest ovih dana duboko potresla i vijest da je Zara Tindall, kći princeze Anne, izgubila dijete tijekom trudnoće.

Britanska kraljica Elizabeta II. (90) propustila je nakon gotovo punih 30 godina jutarnju božićnu misu u crkvi Sv. Marije Magdalene u Sandringhamu jer se još uvijek oporavlja od posljedica teške prehlade.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli"

Glasnogovornik Kensingtonske palače je najavio da će se tijekom dana najvjerojatnije ipak pridružiti ostatku obitelji u božićnom slavlju.

S prehladom se ovih dana borio i kraljičin suprug pric Filip, 95-godišnji vojvoda od Edinburgha, a kraljevsku je obitelj uz bolest ovih dana duboko potresla i vijest da je Zara Tindall, kći princeze Anne, izgubila dijete tijekom trudnoće.

Pric Filip i Elizabeta II., tada prijestolonasljednicom britanske krune, oženili su se 1947. godine. Imaju četvero djece: princa Charles (prijestolonasljednik), princeza Annu, princ Andrewa i princa Edwarda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene