Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kraljevsku je obitelj uz bolest ovih dana duboko potresla i vijest da je Zara Tindall, kći princeze Anne, izgubila dijete tijekom trudnoće.


Britanska kraljica Elizabeta II. (90) propustila je nakon gotovo punih 30 godina jutarnju božićnu misu u crkvi Sv. Marije Magdalene u Sandringhamu jer se još uvijek oporavlja od posljedica teške prehlade.

Vezani članci Selma Blair (Foto: Instagram) Nakon zastrašujuće dijagnoze poznata glumica obrijala glavu te pokazala veliku hrabrost Herbert i Audrey Goodine zajedno su već 73 godine (FOTO: Facebook/Dianne Phillips)) Ljudi, je li vam srce doista od kamena? Uprava staračkog doma uoči Božića razdvojila par koji je zajedno 73 godine

Glasnogovornik Kensingtonske palače je najavio da će se tijekom dana najvjerojatnije ipak pridružiti ostatku obitelji u božićnom slavlju.

S prehladom se ovih dana borio i kraljičin suprug pric Filip, 95-godišnji vojvoda od Edinburgha, a kraljevsku je obitelj uz bolest ovih dana duboko potresla i vijest da je Zara Tindall, kći princeze Anne, izgubila dijete tijekom trudnoće.

Pric Filip i Elizabeta II., tada prijestolonasljednicom britanske krune, oženili su se 1947. godine. Imaju četvero djece: princa Charles (prijestolonasljednik), princeza Annu, princ Andrewa i princa Edwarda.