Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putin na vojnoj konferenciji

"Sve ruske tvrtke moraju biti spremne na ratnu proizvodnju, naše oružje mora biti najbolje"

Vladimir Putin (Foto: AFP)
Vladimir Putin (Foto: AFP) Foto: Afp
Ruski predsjednik Vladimir Putin poručio je kako ruska vojska mora imati vojnu opremu bolju od one koju imaju strane vojske.

Ruske tvrtke u bilo kojem trenutku trebale bi biti spremne svoju proizvodnju prilagoditi potrebama vojske, poručio je ruski predsjednik Vladimir Putin tijekom govora na vojnoj konferenciji u Sočiju.

Pročitajte i ovo Ruska vojska, ilustracija Stižu nove snage Mnogo Rusa posljednjih dana priključilo se vojsci: "Zbog ovog su željni osvete" Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce

''Sposobnost našeg gospodarstva da poveća vojnu proizvodnju u bilo kojem trenutku, jedan je od najvažnijih aspekata vojne sigurnosti. Sva strateška poduzeća moraju biti spremna, bez obzira na to u čijem su vlasništvu“, kazao je Putin.

Ruski predsjednik je u utorak govorio i o potrebi da se u vojnoj tehnologiji nadmaši zapad.

''Naša vojska i mornarica moraju imati najbolju opremu, bolju od onih koju imaju strane vojske. Ako želimo pobijediti, moramo biti bolji“, kazao je ruski predsjednik, prenosi Independent.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene