Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Susjedi ih tužili zbog glasnog maratonskog seksa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strastveni par držao je budnima sve susjede svojim maratonskm seksom i sočnim psovkama. Koliko je seks bio dugačak i glasan svjedoči sudska tužba bijesnih susjeda.

Ponašanje Kerry Norris  u spavaćoj sobi uznemiravalo je živote njezinih susjeda čak dvije i pol godine, rečeno je na sudu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pratili kretanje sunca Astronomi Aboridžini sunčani sat izradili prije 10 tisuća godina Slika nije dostupna Premijera filma 'The Details' Ray Liotta zasjenio sramežljivog Tobeya Maguirea

Par je vikao prostote kooje su susjedi kroz takne zidove vrlo dobro čuli, a to je znalo trajati do 6 sati ujutro.

Len Baten, tužitelj suda u Brightonu, rekao je poroti da seksualne seanse susjedima nisu dale spavati cijelu noć, pa često ujutro nisu bili sposobni za posao.

Michelle Tyrrell, majka trogodišnje djevojčice, ispričala je kako su glasne noćne seanse njezino djetete držale budnim, a uz to je slušalo prostote te nje tražilo objašnjenje tih riječi.

'Moja kćer sada mokri u krevet i ima noćne mori od gadosti kojih se naslušala', izjavila je ljutita Michelle. 

Richard Powell, drugi susjed, izjavio je kako je donji dio njegova kreveta bio prislonjen uz zid koji odvaja njegov stan od stana Kerry Norris. Zbog toga je nerijetko bdio cijele noći i često nije bio sposoban za ustajanje u pol šest ujutro.

Njegova žena Sarah dodala je kako je zbog bučnog  seksa i glasnih prostota koje se čuju iz susjednog stana djecu preselila u drugu sobu.

'Ne želim da moja djeca slušaju što se događa iza tih zidova. Gnjusno je što si ti ljudi govore', dodala je. 

Sud je Norris optužio za remećenje javnog reda i mira. Nezaposlena Norris, koja će morati platiti kaznu od 200 funti, negira optužbe tvrdeći da u to vrijeme uopće nije imala dečka.

'U vrijeme kada ste me optužili za galamu uopće nisam imala dečka, znači da nije bilo seksa', dodala je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene