Mladi Maguire ipak nije dorastao holividskom veteranu Rayu Liotti, bar kad je u pitanju bio publicitet na premijeri filma 'The Details'.


Prije nekoliko godina se kao Spiderman obračunavao sa super-kriminalcima, a sada Tobey Maguire to radi s rakunima koji mu uništavaju livadu pred kućom. To je ukratko razlog zašto filmski lik kojeg glumi Maguire, odnosno situirani otac u desetogodišnjem braku, počinje upadati u nevolje, upoznavati bizarne likove zbog kojih bračna idila dolazi u pitanje i dolazi čak i do situacije donacije organa u filmu 'The Details' redatelja Jacoba Aarona Estesa.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: 'Ti si savršena mala mašina za jeb***!' Slika nije dostupna Hoće li Tobey Maguire postati Hobit?

Ova filmska kombinacija ljubavne priče i horora doživjela je svoju premijeru na Sundanceu na kojoj su najveće zvijezde crvenog tepiha bili Tobey Maguire, Ray Liotta, Dennis Haysbert i Kerry Washington. Tobey je naravno došao posljednji na premijeru, a do tada se govorkalo kako će se najvjerojatnije truditi izbjeći istu, ili će samo protrčati crvenim tepihom.

Naime priču oko Tobeya i medija je ispričao jedan kolega iz Wire Imagea. Mladi glumac je unazad tri mjeseca u izrazito lošim odnosima sa sedmom silom jer je nekoliko uglednih američkih kritičara za njega reklo kako je na putu prema dolje otkada mu se pred nosom zatvorila franšiza 'Spiderman'. To je bilo dovoljno da glumac počne ignorirati javnost.

No na premijeri se nisu ispunili crni scenariji. Tobey je ipak pozirao, nevoljko, ali je pozirao. S druge strane potpuno drukčiji su bili Ray Liotta, Dennis Haysbert i provokativna i komunikativna Kerry Washington.

Haysbert je svojom visinom i pojavom ulijevao dozu strahopoštovanja, ali je u komunikaciji bio pravi kulturni gospodin. Liottu su fotografi nagovarali na smiješak, za koji se nevoljko odlučio, valjda u strahu da netko od njih u šali ne vikne 'What's funny?' (legendarna rečenica Joea Pascija iz filma 'Dobri momci'), jer je to već postala interne šala na crvenim tepisima u Americi kad je Liotta u pitanju.

No bez sumnje Ray je bio glavna zvijezda večeri. Kerry je pak pričljiva crnkinja sa stavom, također svjesna i svog seksepila. Prava cura iz geta, reklo bi se, ali cura s mozgom.

Film 'The Details' je nakon premijere dobio ocjenu 8.8 na IMDB-u što je iznimno visoka ocjena. Čini se kako Tobey Maguire ipak neće mlad pasti u zaborav, a možda se u bliskoj budućnosti ponovno i oraspoloži prema medijima.