Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milena Ivanović

Supruga ubijenog Olivera Ivanovića poručila ubojicama: "Ovo neće dobro završiti"

Oliver i Milena Ivanović (Foto: Facebook)
Oliver i Milena Ivanović (Foto: Facebook) Foto: Facebook
Nakon brutalnog ubojstva lidera srbijanske Građanske inicijative SDP na Kosovu Olivera Ivanovića, koji je s pet hitaca jutros ubijen u Kosovskoj Mitrovici, njegova supruga poručila je onima koji su joj ubili supruga: "Ovo neće dobro završiti."

Milena Ivanović, supruga Olivera Ivanovića koji je ubijen ispred svojeg ureda u Kosovskoj Mitrovici, za njegovu je tragičnu smrt saznala na poslu.

Pročitajte i ovo Oliver Ivanović (Foto: Wikipedia) U KOSOVSKOJ MITROVICI Aleksandar Vučić: "Vlasti Srbije znaju tko je ubio Olivera Ivanovića" Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić (Foto: AFP) Stigao i odgovor iz Beograda "U toj borbi Srbija neće izgubiti": Pred sud izvedena trojica Srba osumnjičena za povezanost s ubojstvom Ivanovića

Za Pink TV poručila je onima koji su joj ubili supruga da "ovo neće dobro završiti".

"Imam poruku za sve one koji su ovo učinili, a zna se vrlo dobro tko su: Ovo neće dobro završiti", rekla je Milena Ivanović.

Za Blic je pak izjavila: "Uzeli su mi ga po drugi put, samo se ovog puta neće vratiti."

Podsjetimo, Oliver Ivanović, srpski političar i lider Građanske inicijative "Sloboda, demokracija, pravda" ubijen je ispred ureda svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. Ivanović je upucan iz zasjede, nakon čega je prebačen je u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici gdje je ubrzo podlegao ozljedama.

Blic javlja da je direktor KBC-a Kosovska Mitrovica dr. Milan Ivanović izjavio je da je Oliver Ivanović zadobio najmanje pet prostrjelnih rana u predjelu grudnog koša i da je, uprkos intenzivnoj reanimaciji, podlegao ozljedama.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić likvidaciju vođe kosovskih Srba Olivera Ivankovića nazvao je terorističkim činom


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene