Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

Su-27 srušio se tijekom najveće zračne vježbe u povijesti Ukrajine, oba pilota poginula

Ukrajinski Su-27UB (Foto: AFP)
Ukrajinski Su-27UB (Foto: AFP) Foto: Afp
Ukrajinski zrakoplov tipa Suhoj-27UB srušio se tijekom treninga, a oba pilota u zrakoplovu poginula su u nesreći, prenose svjetski mediji.

Tijekom NATO vježbe u Ukrajini, došlo je do pada zrakoplova tipa Su-27UB. U nesreći su oba pčilota poginula, a ruski RT piše, pozivajući se "na izbrisanu objavu na Facebooku" da je jedan od dvojice poginulih pilota Amerikanac.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Snimke iz ureda Sve se provjerava VIDEO Procurile snimke ukrajinskog zapovjednika kako se u uredu ljubaka s dvije djevojke

Zrakoplov se srušio blizu grada Kmelnjitskji, a ukrajinska vojska potvrdila se smrt oba pilota. Američko ratno zrakoplovstvo u Europi isto tako je potvrdilo da je upoznato s incidentom i smrću dvojice pilota. U njihovim priopćenjima nacionalnost poginulih pilota nije otkrivena.

SAD sudjeluju u najvećoj zračnoj vježbi u povijesti Ukrajine, nazvanoj "Clear Sky 2018" (Čisto nebo 2018). U vježbi sudjeluje 950 pilota iz Belgije, Velike Britanije, Danske, Estonije, Nizozemske, Poljske, Rumunjske, Ukrajine i SAD-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene