Automobilom naletio na policajca
Automobilom naletio na policajca Foto: screenshot Twitter

RT je objavio snimku na kojoj se vidi kako auto ubrzava prije nego što je udario u policajca i odbacio ga na cestu. Policajac je ostao nepomično ležati dok ga nisu pokupili kolege i odvezli u bolnicu. U prosvjedima diljem SAD-a uhićene su tisuće ljudi, a petero je poginulo.


Prosvjedi i neredi koji su se proširili SAD-om nakon pogibije Georgea Floyda prilikom uhićenja uzimaju sve više danka. Uhićene su tisuće ljudi, a poginulo ih je petero. Jedan od potonjih mogao je biti i policajac u Bronxu kojeg je na raskrižju pokosio automobil nakon što se vozač namjerno zaletio u njega.

Vezani članci Peđa Grbin o Sabi - 2 SDP zabrinut zbog jutrošnjeg napada na Markovu trgu, traže preispitivanje osiguranja Prodavačica iz trgovine nedaleko od Markova trga Prodavačica iz trgovine na Markovu trgu: "Ranjenom sam odnijela vode, a hitna nije ni došla"

RT je objavio snimku na kojoj se vidi kako auto ubrzava prije nego što je udario u policajca i odbacio ga na cestu. Policajac je ostao nepomično ležati dok ga nisu pokupili kolege i odvezli u bolnicu.

Inače, i policija je autima ranije, također u New Yorku, gazila prosvjednike.

Žarište prosvjeda u New Yorku su Brooklyn i Manhattan. Samo u tom gradu uhićeno je više od 1000 prosvjednika. Pročitajte što o situaciji u New Yorku kaže Hrvat Renato Levis, koji tamo živi i radi.