Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oprez: uznemirujuća snimka

Strava u New Yorku: Autom se u raskrižju namjerno zaletio na policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
RT je objavio snimku na kojoj se vidi kako auto ubrzava prije nego što je udario u policajca i odbacio ga na cestu. Policajac je ostao nepomično ležati dok ga nisu pokupili kolege i odvezli u bolnicu. U prosvjedima diljem SAD-a uhićene su tisuće ljudi, a petero je poginulo.

Prosvjedi i neredi koji su se proširili SAD-om nakon pogibije Georgea Floyda prilikom uhićenja uzimaju sve više danka. Uhićene su tisuće ljudi, a poginulo ih je petero. Jedan od potonjih mogao je biti i policajac u Bronxu kojeg je na raskrižju pokosio automobil nakon što se vozač namjerno zaletio u njega.

Pročitajte i ovo Marin Galić, Sveučilište Sjever Neredi navijača Nakon Torcidinog napada na policiju, reakcije iz Hajduka još nema: "Svi se boje reagirati, na tom području jedino Katolička crkva ima veći utjecaj" Dan nakon nereda u Dublinu - 2 Napad pokrenuo lavinu Hrvat iz Dublina za DNEVNIK.hr o atmosferi nakon nereda: "Imam troje djece, nije mi svejedno"

RT je objavio snimku na kojoj se vidi kako auto ubrzava prije nego što je udario u policajca i odbacio ga na cestu. Policajac je ostao nepomično ležati dok ga nisu pokupili kolege i odvezli u bolnicu.

Inače, i policija je autima ranije, također u New Yorku, gazila prosvjednike.

Žarište prosvjeda u New Yorku su Brooklyn i Manhattan. Samo u tom gradu uhićeno je više od 1000 prosvjednika. Pročitajte što o situaciji u New Yorku kaže Hrvat Renato Levis, koji tamo živi i radi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene