Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto da mu pomognu

Strašno: Vatrogasci 15 minuta gledali mladića kako tone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
20-godišnji Kenneth Brown iz Champaigna u Illinoisu pretrčavao je zaleđeno jezero na Novu godinu.

Dok je trčao po zaleđenoj površini jezera led je na jednom dijelu popustio, a Kenneth je upao u hladnu vodu. Iako su hitne službe na mjesto događaja došle vrlo brzo, nisu ga išli izvlačiti sve dok nije potpuno potonuo.

Pročitajte i ovo Kupalište kod Varaždina Vatrogasci ga pronašli Na kupalištu kod Varaždina utopio se Filipinac: Policija objavila nove informacije Slika nije dostupna očevid slijedi Tragedija u Varaždinu: U jezeru se utopio 25-godišnjak

Prvo su ga, dok je još jednim dijelom bio na površini, 15 minuta pokušavali spasiti bacanjem užeta s obale, no, bezuspješno. Naposlijetku su mladića izvukli mrtvog nakon sat vremena. Činjenica da vatrogasci i policija nisu na vrijeme krenuli izvući mladića razljutilo je svjedoke cijelog događaja, a neki su sve snimili mobitelima.

Kako piše dailycaller.com očevici su se nudili vatrogascima da pomognu u spašavanju, no policija im je rekla da se odmaknu od jezera. 'Ja i još jedan čovjek ponudili smo se da se zavežemo i krenemo po njega, no zaprijetili su nam uhićenjem', ispričao je jedan svjedok. Utapanje mladića tako su, osim okupljenih, promatrala i ukupno 22 vatrogasca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene