Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novoizabrani predsjednik Srbije Tomislav NIkolić ispunio je obećanje dano u predizbornoj kampanji i podnio ostavku na mjesto lidera SNS-a. Učinio je to sa suzama u očima.


Usporedivši stranku s djetetom koje je naraslo i spremno je da ide samo u svijet, Nikoliću su krenule suze, piše Kurir. 'Kako život posloži stvari, na prošloj sjednici Glavnog odbora tješio sam ja vas, a sada vi mene', rekao je Nikolić.

Vezani članci Rodiljne potpore veće od travnja za 1663 kn - 2 Rodiljne potpore od travnja veće za 1663 kune, potrebni staž smanjuje se za tri mjeseca Dražen Jelenić Prijeti li mu smjena? Ministar Bošnjaković već je razgovarao s Jelenićem, čeka se očitovanje Vlade

Dodao je kako iza sebe ima 22 godine stranačkog staža. 'Čestitam vam svima uspjeh u ovako nemogućim uvjetima. Stranka je brzo rasla i uspjeh koji smo postili je izvanredan. Obećao sam da ću biti predsjednik svih građana i to ću i učiniti. Stranka je kao moje dijete. Ali, dijete je naraslo i osamostalilo se', riječi su koje su Nikoliću natjerale suze na oči.

Nikolić je dodao da će mandat za sastavljanje vlade najprije ponuditi SNS. ali je rekao da bi ga ponudio i Demokratskoj stranci ukoliko bi došla s većinom od 126 poslanika. 'Želim surađivati s vladom Srbije, povjerit ću mandat za sastavljanje vlade onome tko će osigurati većinu', rekao je Nikolić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.