Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tajanstveni metalni cilindar

VIDEO Napokon riješen misterij: Otkriveno što je zapravo misteriozni objekt koji se nasukao na australskoj plaži

Australska svemirska agencija završila je dvotjednu istragu o misterioznom objektu koji se nasukao na plaži u Zapadnoj Australiji i utvrdila o čemu se radi.

Tajanstveni metalni cilindar koji je 17. srpnja otkriven na plaži u Green Headu, udaljenom 250 kilometara od Pertha bio je sastavni dio treće faze indijske rakete Polar Satellite Launch Vehicle, potvrdila je dvotjedna istraga Australske svemirske agencije.

Ostaci se nalaze u skladištu Australske svemirske agencije koja u suradnji s indijskom organizacijom utvrđuje koji će biti sljedeći koraci s obzirom na obaveze koje proizlaze iz sporazuma Ujedinjenih naroda, objavljeno je.

 

Pročitajte i ovo Kaskader Remnigma - 4 zarobljeni kaskader Pao je sa 68. kata, a posljednja fotografija daje naslutiti zašto je bio tamo: "Mahnito je kucao na prozor"

"Australska svemirska agencija posvećena je dugoročno održivim aktivnostima vezanima za Svemir, uključujući i umanjivanje štete od ostataka, te nastavlja isticati važnost ovih aktivnosti na međunarodnoj razini", objavila je agencija na Twitteru te dodala da svatko tko primijeti ostatke letjelica to prijavi lokalnim vlastima ili direktno agenciji.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Otkrio o čemu su razgovarali Dodik: "Vučić mi je dao svoj helikopter za posjet Milanoviću, oni kojima je to problem nemaju pojma o životu"

Aktualno Htjeli su obnoviti svoj dom, a onda im je nevrijeme sve uništilo. Sada ruševine gledaju s prozora kontejnera: "Sve je izgubljeno" Život u kontejenerima - 1 Život u kontejenerima - 1 Foto: DNEVNIK.hr Život u kontejenerima - 2 Život u kontejenerima - 2 Foto: DNEVNIK.hr Život u kontejenerima - 3 Život u kontejenerima - 3 Foto: DNEVNIK.hr Život u kontejenerima - 4 Život u kontejenerima - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Život u kontejenerima - 5 Hrvatska Htjeli su obnoviti svoj dom, a onda im je nevrijeme sve uništilo. Sada ruševine gledaju s prozora kontejnera: "Sve je izgubljeno" 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene