Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zarobljeni kaskader

Pao je sa 68. kata, a posljednja fotografija daje naslutiti zašto je bio tamo: "Mahnito je kucao na prozor"

Kaskader Remnigma - 4
Kaskader Remnigma - 4 Instagram/remnigma
Aktualno Galerija Kaskader Remnigma - 4 Kaskader Remnigma - 4 Foto: Instagram/remnigma Kaskader Remnigma - 3 Kaskader Remnigma - 3 Foto: Instagram/remnigma Kaskader Remnigma - 2 Kaskader Remnigma - 2 Foto: Instagram/remnigma +0 Kaskader Remnigma - 1 Galerija 1/4 >>
Kaskader poznat po visinskim vratolomijama otputovao je u Hong Kong i popeo se na Tregunter Tower. Poginuo je u padu s najvišeg kata nebodera.

Francuski kaskader, 30-godišnji Remi Lucidi, poznat po bavljenju ekstremnim sportovima poginuo je u padu sa 68. kata nebodera u Hong Kongu.

Prema tvrdnjama istražitelja, Remi Lucidi u kompleks Tregunter Tower u Hong Kongu došao je u večernjim satima i zaštitaru rekao da ide posjetiti prijatelja na 40. katu, piše The Independent.

Pročitajte i ovo Medvjed u bazenu Izdani i savjeti VIDEO Policija zaprimila neobičan poziv: Kupa se u našem bazenu, hitno dođite!

Vjeruje se da je Lucidi došao do najvišeg kata i, prema South China Morning Postu, ostao zarobljen ispred penthousea na 68. katu. Mahnito je kucao na prozor i prestrašio spremačicu koja se nalazila unutra.

Kaskader je tada izgubio oslonac i pao te na mjestu poginuo.

 

 

Vlasti Hong Konga tvrde kako je zaštitar zgrade pokušao preispitati Lucidijevu tvrdnju da ide posjetiti prijatelja na 40. katu, ali je kaskader do tada već ušao u lift.

Pročitajte i ovo Ilustracija Lakše ozljede Puma napala osmogodišnjeg dječaka: Jezero je evakuirano, traga se za životinjom

Policija je na mjestu događaja pronašla Lucidijevu sportsku kameru koja je sadržavala snimke ekstremnih sportova. Službeno priopćenje i uzrok kaskaderove smrti hongkonška policija tek treba otkriti.

Kaskader Remnigma - 4 Kaskader Remnigma - 1 Foto: Instagram/remnigma

Neposredno prije smrti Lucidi je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju panorame Hong Konga. Vratolomije je kaskader izvodio na raznim dijelovima svijeta, pa se na njegovoj društvenoj mreži mogu vidjeti fotografije snimljene u Bugarskoj, Portugalu, Ukrajini...

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene