Obavijesti Video Pretražite Navigacija
što je to, pobogu?

VIDEO Na plaži pronađen misteriozni metalni cilindar, nitko ne zna o čemu se radi: "Ne približavajte se, tretiramo ga kao opasan!"

Misteriozni objekt na plaži
Misteriozni objekt na plaži Foto: Twitter/Screenshot
Tajanstveni objekt otkriven je na plaži u Green Headu, udaljenom 250 kilometara od Pertha u zapadnoj Australiji.

Ogromni metalni cilindar isplivao je na plažu u Zapadnoj Australiji, a stanovnici su odmah alarmirali policiju, koja je izdala upozorenje da mu se ne približavaju te da ga se tretira kao opasan objekt dok ne utvrde točno o čemu se radi.

Ogromni cilindar bakrene boje izgleda djelomično oštećeno na videosnimkama objavljenim na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Policija je danima tragala za dječakom Bio je pritvoru Iscurili mračni detalji prošlosti roditelja nestalog dječaka (2), kojeg policija traži već danima

Policija je odmah odbacila ideju da dolazi s nestalog leta MH370, koji je nestao na svom putu od Kuala Lumpura do Pekinga u ožujku 2014.

Australska svemirska agencija također se uključila u istragu.

"Agencija radi na tome da potvrdi bi li objekt mogao biti dio strane svemirske rakete. Budući da je podrijetlo predmeta nepoznato, trebalo bi izbjegavati bilo kakvo rukovanje ili pokušaj pomicanja predmeta", poručili su, piše Guardian.

Dr. Alice Gorman rekla je kako vjeruje da je objekt cilindar s gorivom koji je bio sastavni dio indijske rakete Polar Satellite Launch Vehicle.

Pročitajte i ovo Nestala podmornica u Atlantiku, ilustracija - 5 Sve zbog novca Uznemirujuća nova teorija o tome zašto je Titan implodirao: Kako bi uštedio, izvršni direktor napravio loš potez i još se s time šalio

"To je iznenađujuće jer se radi o tako velikom fragmentu", rekla je i dodala kako je raketno gorivo prilično otrovno te da je dobro da se ljudi ne približavaju objektu.

Gorman je rekla da vjeruje da je cilindar vjerojatno pao nakon lansiranja, i to još u prošlom desetljeću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene