Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregledi u bolnici

NIJE SE OSJEĆAO DOBRO Hospitaliziran poznati fizičar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski fizičar i kozmolog Stephen Hawking hospitaliziran je u Rimu zbog pregleda nakon što se nije osjećao dobro ali se ne vjeruje da je njegovo stanje ozbiljno, rekao je glasnogovornik.

Hawking (74), koji je u Rimu sudjelovao na konferenciji na Pontifikalnoj akademiji znanosti i susreo se s Papom u ponedjeljak, smješten je u bolnicu Gemeli u četvrtak noću.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

Glasnogovornik i jedan vatikanski izvor rekli su kako se ne vjeruje da je Hawking, koji boluje od bolesti motoričkih neurona, u ozbiljnom stanju. Vatikanski izvor je rekao kako se nisu izmijenili planovi da Hawking i njegova pratnja otputuju u subotu.

Hawking, autor "Kratke povijesti vremena", govori preko računala i putuje s osobljem koje uključuje dvije bolničarke. Održao je govor u Vatikanu 25. studenoga o podrijetlu svemira.

Gemelli se smatra jednom od najboljih rimskih bolnica gdje se liječe pape. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene