Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičeni tinejdžeri

Staricu silovali, mučili i razbili joj lubanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
19-godišnji I.Đ. i 17-godišnji D.M., obojica iz Beograda, uhićeni su zbog sumnje da su mučili, silovali i ubili 77-godišnju Milenu S. iz sela Podnemić u Srbiji. Razbojnici su upali u Mileninu kuću i tražili novac, a nakon neviđene torutre starici su razbili lubanju i pobjegli s oko 200 kuna 'plijena'. Policija ih je ubrzo uhitila.

Stravičan zločin dogodio se u noći između ponedjeljka i utorka, piše Press. I.Đ. i D. M. boravili su u obiteljskoj vikendici maloljetnog D. M.  koje se nalazi nedaleko od kuće Milene S. Oni su tijekom noći upali u kuću starice i tražili novac.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika Supernova music festival - 2 7. listopada UN istražuje napad na Izrael koji je pokrenuo rat: "Dok sada razgovaramo, Hamasovi teroristi siluju i zlostavljaju izraelske žene"

'Mučili su je na razne načine da bi priznala gdje je sakrila novac. Starica je pronađena sva izubijana, razgolićena do struka i s razbijenom lubanjom. Utvrđeno je da je žena mučena, udarana po rukama i glavi, a obdukcijom je ustanovljeno da je i silovana. Tragovi krvi pronađeni su po tepihu, zidovima i čašama', rekao je za Press izvor blizak istazi. Zahvaljujući brojnim tragovima, osumjičene je policija vrlo brzo pronašla i privela, a daljnja istraga pokazat će je li jedini motiv bio novac.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene