Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Srušio se zrakoplov sa 14 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov s 14 osoba koji je bio nestao u petak navečer uz obalu Venezuele, srušio se u more, ali još nije pronađen, službeno je objavljeno u subotu.

Prema službenom priopćenju, u zrakoplovu je među 14 putnika bilo osmero Talijana i jedan švicarski državljanin. Predstavnici vlasti javljaju kako spasioci u gliserima i helikopterima još traže taj dvomotorac koji je pao prije desetak sati.

Pročitajte i ovo Spašen ribar na istoku Rusije Čudesno spašavanje Pronađen nakon šest mjeseci, preživio je u zabiti na -39 stupnjeva hraneći se korom drveta: "Da niste stigli, umro bih za tri dana" Ilegalna gradnja u Istri Uništavanje istarskih ljepota Betonirali i prisvojili kilometre obale, gradonačelnikov prijedlog odbijaju: "Pobunili su se aktivisti koji nisu aktivisti nego vlasnici imovine u prvim redovima"

Nakon što je pilot javio da ima problema s motorom izgubljen je kontakt s avionom LET L-410 češke proizvodnje u koji stane 19 ljudi, kaže jedan spasilac i dodaje da je zrakoplov letio iz glavnoga grada Caracasa prema arhipelagu Los Roques.

Kiša i veliki valovi "otežavaju potragu za avionom", rekao je u
intervjuu za lokalnu televiziju general Antonio Rivero, čelnik
venezuelske službe za spašavanje.

On je prije bio rekao da je u zadnji čas u zrakoplov ušlo još četvero dodatnih putnika, ali poslije je objavljeno da je taj podatak pogrešan.

Glasnogovornik talijanskoga ministarstva vanjskih poslova potvrdio je da je u zrakoplovu bilo osmero Talijana.

Venezuelske su vlasti prvo bile objavile da je jedan putnik
Amerikanac, ali poslije su ga identificirale kao Švicarca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene